Rosemarijn, uw schoonheidsspecialiste

Jarenlange deskundigheid met een persoonlijke touch

Rosemarijn Van Wezemael is met  35  jaar ervaring een gevestigde waarde op het domein van lichaamsverzorging en schoonheidsbehandelingen, disciplines die ze met de grootste professionaliteit en toewijding toepast.

Bij haar kunt u dus terecht voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen, van gelaatsverzorging tot massages, over peelings, cranio-sacraal-therapie, oorkaarsen, kleurenanalyse en make-upadvies. De ideale persoon voor een veelzijdige en totale well-being-aanpak.

In alle disciplines die ze toepast, koppelt Rosemarijn deskundigheid aan subtiliteit. Schoonheid en welzijn is niet enkel een kwestie van goede scholing en deskundig uitgevoerde technieken, maar ook van persoonlijke touch. Dankzij Rosemarijns veelzijdige persoonlijkheid en allround training wordt u benaderd in uw totale wezen. Ware schoonheid kan maar stralen, als u zich ook vanbinnen goed in uw vel voelt. Ook zelfaanvaarding, vitaliteit en innerlijk evenwicht tekenen zich immers af op de spiegel van uw huid. Indien u dat wenst, is er ook voor deze aspecten aandacht tijdens de behandelingen.

Kwalitatieve behandelingen beginnen bij de omgeving waarin ze worden uitgevoerd. De Lotus, gelegen in het ongerepte groen van Schiplaken, is de ideale plek voor het regenereren van lichaam en geest. In De Lotus komt u terecht in een oase van rust en verfijning, die op zich al een weldoend effect op u zal hebben.

Behandelingen alleen op afspraak (ook ‘s avonds).

Dag Rosemarijn, ik wilde je nogmaals bedanken voor de heerlijke verzorging van vorige week, het heeft mij ontzettend deugd gedaan, en het resultaat is echt goed, ik zie het deze keer beter dan anders.
Vooral de lifting (onderkin) is echt opmerkelijk, kon dat maar blijven. Enfin, reden genoeg dus om regelmatig terug te komen.

Geertje VC.
Het was de eerste keer dat ik bij Rosemarijn kwam voor een gezichtsbehandeling en massage. Wat me direct opviel is dat Rosemarijn je direct op je gemak laat voelen, ook is ze erg professioneel en weet zeer goed waar ze het over heeft. Ik heb genoten van de hele behandeling. Ik voelde me herboren achteraf en mijn huid voelde zo fris en super verzorgd aan. Mijn gezicht zag er beter uit dan ooit . De producten zijn fantastisch! Ook hun trilling en de hele sfeer is daar ongelofelijk! Mij ziet ze zeker nog terug.
Kristina B.

Af en toe mag je wel eens dank zeggen voor de goede dingen in het leven. Ik heb reeds verschillende behandelingen gekregen bij Rosemarijn, zowel gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen als massages.

Ilse
Al méér dan vijf jaar, kom ik heel regelmatig naar “De Lotus” voor een gelaatsbehandeling.  Het is telkens een verwensessie waar ik om velerlei redenen naar uitkijk. Rosemarijn heeft me door de jaren heen begeleid in het verbeteren van mijn gelaatsverzorging.
V.S.(46+)

Bij Rosemarijn kan je echt tot rust komen tijdens de zeer verfijnde gelaatsverzorging , eerst krijg je een uitgebreide analyse en elke keer een aangepaste verzorging naargelang de behoeften van je huid. Ook de infraroodsauna is een aanrader voor rug- en nekklachten . Echt voor mij is de lotus de absolute nr 1 voor alle verzorgingen.

Inge

Een integrale, verfijnde verzorging die je zowel innerlijk als uiterlijk sterkt, vind je bij Rosemarijn.

Nina Vdb

Oorkaarsen werken volgens het principe van een schouw. Ze verwijderen vuil uit de gehoorgangen waardoor de lucht opnieuw beter kan doorstromen. Ze verlichten de hoofdpijn die gepaard gaat met sinusitis. De behandeling is zeer relaxerend!

Ingrid P.(40)
Reeds vele jaren ben ik klant bij Rosemarijn. Klant…? Zo voelt het zeker niet aan. Rosemarijn is als een vriendin, ze geeft je de gepaste raad, laat je ontspannen en luistert naar je.
Als ik echt tot rust wil komen dan neem ik een namiddag vakantie en laat me in “de Lotus” verwennen om als herboren buiten te komen.
Karin V.
Geweldig schoonheidssalon met veel rust en de juiste aandacht.
Katelijne
Een afspraak,een praatje over nieuwe produkten en over promotie’s. Gedurende ongeveer 1u30 pure verwennerij. Keer op keer een ervaring rijker en dan zalig ontspannen naar huis….uitkijken naar de volgende afspraak.
Paula D.
Rosemarijn verstaat de kunst om te luisteren naar mijn lichaam en het op een respectvolle manier aandacht te schenken. Dit gebeurt in een rustgevende omgeving met aangename geuren en klanken.
Telkens opnieuw een zeer aangename belevenis…
Ingrid P.(40)