ULTRASOON behandeling

Een Ultrasoon-behandeling is een innovatieve methode met ultrasone golven, die zorgt voor onmiddellijke, sensationele resultaten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de hoogwaardige, actieve werkstoffen van de gebruikte BABOR-producten in de diepere huidlagen inwerken, om daar optimaal te kunnen doorwerken. U krijgt zo een zachte, maar extra diepteverzorging, waardoor de tekenen van de tijd nog effectiever worden bestreden.

Extra bij uw gelaatsbehandeling

Deze techniek kan perfect worden geïntegreerd in uw klassieke gelaatsbehandeling in De Lotus. Het ondersteunt daarbij perfect het totaalconcept van de huidige BABOR-behandeling voor gezicht (en lichaam) met geld, ampules en crèmes. Het kan ook geïntegreerd worden in een anti-ageing concept, voor het verstrakken en opvullen van rimpeltjes, bij de behandeling van wallen of voor een zachte facelift van de nieuwste soort. Vitasonic is ook uitstekend geschikt voor speciale behandelingen van de onzuivere of vaatlabiele huid.

VitaSonik_3a

 

Instant resultaat

Uw huid wordt na deze professionele innovatieve behandeling zichtbaar vitaler, gladder en meer ontspannen. Het resultaat zal u – en anderen – verbluffen.

Een spontane reactie:

Hey Rosemarijn,

Ik wou je toch heel even melden dat je gisteren (onrechtstreeks dan wel) een serieus complimentje gekregen hebt. Heeft gisterenmiddag soms je linkeroor niet gefloten? J Ik zat namelijk bij de make-up voor mijn deelname bij de halve finale van Mannequin & Model 2011 en Tom vond dat mijn gezicht écht wel supermooi en fijn stond. Ik vertelde hem over jou en je manier van verzorgen ivm je nieuwe aanwinst. Hij vond dat je duidelijk het verschil kon zien, want hij had mij bij de shoot 8 dagen geleden ook geschminkt en hij zag duidelijk het verschil!

Beatrijs (48)

SHOP ONLINE

en krijg het volledige Babor productengamma naar u thuis gestuurd!
Klik hier