Ik bied de volgende schoonheidsbehandelingen met kwalitatieve BABOR-producten:

Gelaatsverzorging

Dit jaar werk ik 35 jaar als schoonheidsspecialiste en een ontspannende gelaatsverzorging geven is altijd al mijn favoriete behandeling geweest: de huid onderzoeken, vragen stellen om een volledige huiddiagnose te kunnen stellen, raad geven zodat de klant zich thuis beter kan verzorgen, om zo samen een optimaal resultaat te verkrijgen…
Ook mijn klanten ervaren dit als een bijzonder aangename behandeling. Zalig wegzinken, terwijl ze een massage krijgen van gezicht, hals, nek en decolleté…

De beste producten

Babor cosmeticaSinds 1984 werk ik ononderbroken met het kwaliteitsmerk BABOR in mijn instituut. Ik vind het belangrijk dat mijn werk ondersteund wordt door uitstekende producten.

BABOR is wereldwijd een van de belangrijkste merken op het gebied van professionele verzorging en cosmetica.
Door de kwalitatief hoog aangeschreven productenlijn die gebaseerd is op plantaardige bestanddelen en proefdiervrij-beleid is BABOR de perfecte keuze voor de bewuste, moderne man en vrouw.

Prachtige resultaten

Door het gebruik van producten met een hoge kwaliteit in het instituut en door u thuis, komen we samen tot het beste eindresultaat. Het zeer uitgebreide gamma en de uitmuntende kwaliteit van dit merk maken het mij mogelijk elke klant een behandeling op maat te geven, aangepast aande toestand van uw huid op dat moment. Samen met mijn jarenlange ervaring resulteert dit in zeer mooie resultaten.

Met BABOR-producten zijn alle vormen van klassieke gelaatsverzorging mogelijk, met optimale verstevigende en verjongende resultaten, aangepast aan uw type van huid. De BABOR-producten zitten boordevol geconcentreerde natuurlijke werkstoffen die u, dankzij hun voelbare en zichtbare werking, onmiddellijk zullen overtuigen. Uw huid wordt levenskrachtiger en de sporen van vermoeidheid en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Een aantal producten hebben me in het bijzonder overtuigd:

  • BABOR FLUIDS : Hooggeconcentreerde ampoules
  • BABOR HIGH SKIN REFINER : Lifting & anti-ageing verzorging
  • BABOR SEA CREATION : luxe-huidverzorging uit de diepzee
  • DOCTOR BABOR SERIE : van onderzoeksproject naar anti-ageing wonder

SHOP ONLINE

en krijg het volledige Babor productengamma naar u thuis gestuurd!
Klik hier

De Lotus, de ideale plek voor het regenereren van je lichaam en geest.